League of Legends Insider

Üdvözlés - avagy ki vagyok és mit akarok

2017. január 01. - Womath

Köszöntök minden idetévedőt!

Womath55 néven tengetem egyhangúan mindennapjaimat Rúnaterra véráztatta földjein. Többnyire támogató és mágus szerepbe bújva kűzdök az Idézők Szurdokában, de az utóbbi időben gyakran kacsintgatok a lövészek irányába is. A legutóbbi háború végén arany medállal tűntettek ki, de azon vagyok, hogy legközelebb magasabb fokozatot érjek el. Ez az egyik oka a blog létrejöttének. A másik ok pedig, hogy megteremtsem magamnak a lehetőséget, hogy bekerülhessek a LoL Esport vérkeringésébe. Na de mit is csinálok én itt?

Egyrészt megpróbálom számokkal alátámasztani illetve összevetni, hogy az egyes hősök miért erősek, vagy gyengébbek, hogy tisztább képet kapjatok/kapjak a metáról, illetve a későbbiekben annak változásáról. A másik, amivel foglalkozni szeretnék, az a profi meccsek elemzése, kivesézése. Mit rontott el az egyik csapat, miért hibázott a másik, hol kezdett eldőlni a mérkőzés, stb. Elősorban az EULCS-re fókuszálva, illetve természetesen figyelemmel követve a távolkeleti régiókat, élükön Koreával. Bízom benne, hogy sikerül majd olyan tartalmat készítenem, ami az egyszerű, hétköznapi játékost és a játékkal komolyabban foglalkozókat is egyaránt segíti. 

-Womath

A bejegyzés trackback címe:

https://lolinsider.blog.hu/api/trackback/id/tr2712087209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása